TEC-Services

English language and business communications

TEC-Services verzorgt sinds 1991 praktijkgerichte en op uw bedrijf toegesneden in-company taaltrainingen voor u en al uw medewerkers.

Leer Engels in Engeland

foto

Om sommige mensen echt op hun eigen maat te bedienen is het aan te bevelen om een intensieve training te volgen. Daartoe hebben wij die mogelijkheid gecreŽerd in een samenwerkingsverband met het Colchester English Study Centre, kortweg het CESC (spreek uit: kesk). Colchester is een leuk, oud stadje net aan de overkant van de Noordzee, nog geen 15 mijl van Harwich. Wij zeggen altijd: u kunt er op de fiets naar toe! (wel links rijden, hoor).

In onze opvatting is de beste intensieve training die training die je ook als 'natuurlijk' ervaart en tot in je tenen beleeft, dus in Engeland zelf! Want waar kun je beter Engels leren dan in Engeland zelf of waar kan je Engels beter leren dan in Engeland...?!
Die vraag hebben we dus voor u beantwoord: we bieden u de mogelijkheid om tegen een redelijke prijs een echte 'onderdompeling' te ondergaan in Colchester: 24 uur Engels om u heen! U kunt daar bijvoorbeeld verblijven bij een gastgezin (family home stay) waarbij u alle ruimte en vrijheid hebt om te gaan en te staan waar u wilt, maar u verzekerd weet van echt Engelse aandacht en de mogelijkheid om voortdurend Engels te spreken: het begint al bij het ontbijt! Socializing, small talk en Social chit-chat zijn dan peuleschilletjes en komen er als het ware gratis bij!

Kortom, aan alle eisen voor een goede leersituatie wordt hier voldaan: cognitief (kennis opdoen), motorisch (leuk stadje, Colchester, leuke pubs...), sociaal (steeds contact met Engelsen, maar ook andere buitenlandse studenten zoals Arabieren en Aziaten), affectief (het raakt je hele wezen: you will come back a different person).

"I enjoyed the course with great pleasure [...] it was all very useful to me."

Speciaal voor zakenmensen hebben wij samen met het CESC een cursus English for Business People opgezet, waarbij u in de ochtend een groepsprogramma volgt en in de middag een 1-op-1 programma.
Maar het CESC verzorgt ook cursussen voor specifieke beroepsgroepen. Ook voor jongeren zijn zij actief middels zomercursussen. Voor meer informatie: zie onder Contact. U kunt ook kijken op: www.cesc.co.uk

Last update: 5 oktober 2013